031-7072000 smartmate@tingstad.se

SmartMate Personalliggare

Med vår kostnadsfria tjänst Personalliggare i SmartMate-appen kan personalen på ett enkelt sätt checka in och ut sig från jobbet. Kort och gott fungerar det som en stämpelklocka i fickan och du och din personal slipper pappershanteringen den ofta annars innebär. Kom igång idag helt utan kostnad!

Checka in och ut med kostnadsfri personalliggare.

Med SmartMate by Tingstad® Personalliggare blir in- och utcheckningar från arbetspass så enkla de kan bli. Tjänsten finns redan i appen.
Kom igång direkt, helt utan kostnad!

En personalliggare måste enligt lag finnas till hands i restaurangen och kunna uppvisas om Skatteverket gör ett kontrollbesök. SmartMate Personalliggare är kostnadsfri och finns redo att börja användas i appen. Du lägger enkelt till personalen under Användare och kan sedan börja använda funktionen direkt. Informationen om personalens arbetstider sparas så att den är tillgänglig i två år. Med en enkel knapptryckning kan du begära ut en rapport* och sammanställning av personalens arbetade tider för månaden.

*Rapporttjänsten kan köpas till för 49:-/månad.

Hämta hem appen och kom igång.

Det enda du behöver göra för att börja använda SmartMate by Tingstad® Personalliggare är att hämta hem appen i AppStore eller Google Play. När appen är nedladdad är det bara för dig att komma igång med tjänsten, helt utan kostnad.

APPSTORE                 

GOOGLE PLAY 

SMARTMATE PERSONALLIGGARE – EN STÄMPELKLOCKA I APPFORM

Skapa användare

Det är enkelt att skapa upp användare för din personal.

Fyll i namn, mobilnummer och personnummer för din personal så är du klar.

Checka in och ut

I Personalliggaren går det lätt och snabbt att checka in och ut sig från sina arbetspass.

Med ett klick får du överblick över vilka som är incheckade i realtid.

Beställ rapporter

Beställ rapporter för att få koll på din personals in- och utcheckningar. Ett smidigt stöd och underlag för dig vid löneutbetalningar.

Du kan begära ut rapporter för in- och utcheckningar två år tillbaka i tiden.

Rapportfunktionen är en tilläggstjänst som kostar 49:-/månad.